Bærekraftig interiørarkitektur

Vi mener interiørarkitektur kan bidra til å gjøre samfunnet vårt til et bedre sted å bo, arbeide og leve livene våre. Sane skaper nye rom og gir liv til eksisterende. Vi jobber hardt for at prosjektene våre møter dagens behov, men også ivaretar mulighetene for fremtidige generasjoner. For oss betyr det at vi tilfører prosjektene langsiktig verdi; sosialt, økonomisk og miljømessig.

I flere av prosjektene vi arbeider med retter vi oppmerksomheten mot ombruk av materialer og møbler. Tydelige miljømål og høye ambisjoner styrer valgene i prosjektene. Prosjektene lærer oss mye, vi må innta nye roller og det blir tydelig at prosessene må endres for å gjennomføre prosjekter med høy grad av ombruk.  

Synne skrev innlegget «Krisen gir en gyllen mulighet til endring» i DN under hjemmekontortiden i vår. Hun er en engasjert interiørarkitekt med lang fartstid i bransjen. Vi ser at innlegget fenget mange, og vi blir så motivert til å fortsette arbeidet!

Mad-familien i Oslo var på studietur i egen by to sensommerdager i september. Vi besøkte alt fra Ekebergparken til egne byggeplasser og hadde en fantastisk sykkeltur langs hele Oslos fjordfront sammen med Ellen de Vibe.

Siste nytt! ⁠⁠ ⁠⁠ Vi er endelig på plass i nye lokaler i Pilestredet 27! Gleder oss til verden åpner litt og vi kan få besøk igjen slik vi kan invitere dere inn på en kopp kaffe både i byMad og oppe hos oss i 2.etg. ⁠⁠ ⁠⁠ Sane vokser, og endelig har Martine startet hos oss! Velkommen til teamet!

Vi har endelig flyttet inn i Pilestredet 27! Lokalene deler vi med Mad arkitekter, Nomad og Mad Communication. Vi gleder oss til å ta imot venner, oppdragsgivere og samarbeidspartnere her. ⁠⁠ ⁠⁠ I forbindelse med oppussing av lokalene har vi hatt noen spennende og lærerike samarbeid. Vi har for eksempel blitt utrolig fornøyde med kjøkkenet vårt hvor @norwegiantrash har laget fronter til oss som består av blant annet spoler som holder på plass sytråd, 3d-printer filament o.l. Benkeplaten er laget av @marcusmatinuzzi i massiv stål, og skrogene er en kombinasjon av to kjøkken som sto i lokalene fra tidligere leietaker. ⁠⁠

Fugleperspektiv fra byMad. Gleder oss til lokalene fylles med mennesker!