Bærekraftig interiørarkitektur

Vi mener interiørarkitektur kan bidra til å gjøre samfunnet vårt til et bedre sted å bo, arbeide og leve livene våre. Sane skaper nye rom og gir liv til eksisterende. Vi jobber hardt for at prosjektene våre møter dagens behov, men også ivaretar mulighetene for fremtidige generasjoner. For oss betyr det at vi tilfører prosjektene langsiktig verdi; sosialt, økonomisk og miljømessig.

I flere av prosjektene vi arbeider med retter vi oppmerksomheten mot ombruk av materialer og møbler. Tydelige miljømål og høye ambisjoner styrer valgene i prosjektene. Prosjektene lærer oss mye, vi må innta nye roller og det blir tydelig at prosessene må endres for å gjennomføre prosjekter med høy grad av ombruk.  

Synne skrev innlegget «Krisen gir en gyllen mulighet til endring» i DN under hjemmekontortiden i vår. Hun er en engasjert interiørarkitekt med lang fartstid i bransjen. Vi ser at innlegget fenget mange, og vi blir så motivert til å fortsette arbeidet!

Mad-familien i Oslo var på studietur i egen by to sensommerdager i september. Vi besøkte alt fra Ekebergparken til egne byggeplasser og hadde en fantastisk sykkeltur langs hele Oslos fjordfront sammen med Ellen de Vibe.

Tusen takk til alle som ble med på vår først nr.17 arrangement om sirkulær interiørarkitektur i går kveld! Vi håper alle fikk med seg litt inspirasjon hjem! Takk til alle som bidro! Gleder oss til fortsettelsen!

nr.17: Andre boller Romlab, Sane og SPINN inviterer til bransjekveld om endringene i faget vårt. Vi ønsker å samles for å dele og stake ut kursen for fremtidens prosjekter. Velkommen til byMad i Pilestredet 27 torsdag 25. november kl 17:00. nr.17 er en serie med inspirasjonskvelder, hver gang med et utvalgt tema. Første arrangement heter “Andre boller” og handler om det nødvendige skifte av fokus i faget vårt. Første arrangement er for interiørarkitekter.

Si hallo til Sane-gjengen! Firat og Vilde er våre nyeste tilskudd, velkommen! Sunniva er savnet, men heldigvis bare ute i permisjon! Foto: @kjetilgudem