Bærekraftig interiørarkitektur

Vi mener interiørarkitektur kan bidra til å gjøre samfunnet vårt til et bedre sted å bo, arbeide og leve livene våre. Sane skaper nye rom og gir liv til eksisterende. Vi jobber hardt for at prosjektene våre møter dagens behov, men også ivaretar mulighetene for fremtidige generasjoner. For oss betyr det at vi tilfører prosjektene langsiktig verdi; sosialt, økonomisk og miljømessig.

I flere av prosjektene vi arbeider med retter vi oppmerksomheten mot ombruk av materialer og møbler. Tydelige miljømål og høye ambisjoner styrer valgene i prosjektene. Prosjektene lærer oss mye, vi må innta nye roller og det blir tydelig at prosessene må endres for å gjennomføre prosjekter med høy grad av ombruk.  

Synne skrev innlegget «Krisen gir en gyllen mulighet til endring» i DN under hjemmekontortiden i vår. Hun er en engasjert interiørarkitekt med lang fartstid i bransjen. Vi ser at innlegget fenget mange, og vi blir så motivert til å fortsette arbeidet!

Mad-familien i Oslo var på studietur i egen by to sensommerdager i september. Vi besøkte alt fra Ekebergparken til egne byggeplasser og hadde en fantastisk sykkeltur langs hele Oslos fjordfront sammen med Ellen de Vibe.

Siste nytt!⁠ ⁠ I går lanserte vi nettsiden vår, som vi har arbeidet med i en god stund nå. Det føles godt ut å endelig å få presentert oss og prosjektene vi holder på med. Ta en titt, linken er i bio.

Vår nye nettside er lansert! Her kan du blant annet lese om hva vi holder på med for tiden, hvordan vi arbeider med bærekraft og se utvalgte prosjekter. Ta gjerne en titt! Linken er i bio. ⁠⠀ ⁠⠀ Takk til @curebergen for et godt stykke arbeid!

Vårt nye materialrom skal blant annet bygges av avkapp fra gamle plater. Men først må vi kartlegge og måle!