Bærekraftig interiørarkitektur

Vi mener interiørarkitektur kan bidra til å gjøre samfunnet vårt til et bedre sted å bo, arbeide og leve livene våre. Sane skaper nye rom og gir liv til eksisterende. Vi jobber hardt for at prosjektene våre møter dagens behov, men også ivaretar mulighetene for fremtidige generasjoner. For oss betyr det at vi tilfører prosjektene langsiktig verdi; sosialt, økonomisk og miljømessig.

I flere av prosjektene vi arbeider med retter vi oppmerksomheten mot ombruk av materialer og møbler. Tydelige miljømål og høye ambisjoner styrer valgene i prosjektene. Prosjektene lærer oss mye, vi må innta nye roller og det blir tydelig at prosessene må endres for å gjennomføre prosjekter med høy grad av ombruk.  

Synne skrev innlegget «Krisen gir en gyllen mulighet til endring» i DN under hjemmekontortiden i vår. Hun er en engasjert interiørarkitekt med lang fartstid i bransjen. Vi ser at innlegget fenget mange, og vi blir så motivert til å fortsette arbeidet!

Mad-familien i Oslo var på studietur i egen by to sensommerdager i september. Vi besøkte alt fra Ekebergparken til egne byggeplasser og hadde en fantastisk sykkeltur langs hele Oslos fjordfront sammen med Ellen de Vibe.

Festsalen på Festiviteten i Larvik er den tredje eldste teatersalen i Norge. Her har både Bjørnstjerne Bjørnson stått, Fridtjof Nansen ble hedret etter sin polferd og Ole Bull har spilt musikk. NIKU har vært inne og gjort grundige fargeundersøkelser av salen, og nå tilbakeføres festsalen til sin opprinnelige stand fra 1874. Det er et møysommelig arbeid der flere lag med maling må fjernes før man kan begynne malearbeidet. Det var ingen spøk å velge farger i 1874! Her er det godt over 20 ulike farger som skal dekorere salen.

Neon skilt er ankommet @bymad__bymad !⁠ Designet av @blankblank_studio

Tewo Flex - endelig begynner veggene i de nye lokalene våre å komme på plass! ⁠⁠ ⁠⁠ TewoFlex er gjenbrukbare norskproduserte modulvegger  i lokal gran. Systemet er utviklet av @made__bymad i samarbeid med Termowood og Interiørverkstedet. Veggelementene er utført i 2 sjikt 3lags krysslaminert gran, med norskprodusert trefiberisolasjon i midten. ⁠⁠ ⁠⁠ Stay tuned!