Kvale Advokatfirma

Kvale passer godt inn som leietager hos Pir da de ønsket seg et industrielt, samtidig elegant og tidløst design for sine nye kontorlokaler. De vil inspirere og ønske ansatte og sine kunder varmt velkommen. En lav resepsjon med et stort loungeareal i front er med på å gjøre nettopp dette. På den ene siden av loungearealet finner du en stor peis, og på den andre siden nydelig utsikt over fjord og fjell.

Tema:
Kontor, Næring
Sted
Ålesund
Areal:
800 m²
Status:
Ferdigstilt
Material:
Oppdragsgiver:
Kvale Advokatfirma
Samarbeidspartner:

Peisen gir en lun og trivelig atmosfære i loungen. Den øvre delen er dekket med røde fliser fra Mutina, og en brun steinplate svever over gulvet under ildstedet. Fargene er hentet fra paletten til bygget. Den brune steinen fra Sirevåg i Norge kler inn både peisen, resepsjonsdisken, og kjøkkenet. Dette for å knytte interiørelementene i fellesarealene sammen. Kjøkkensonen som er innredet med en uformell kafémøblering og to store bokhyller kan skjermes ytterligere fra resepsjonen med store gardiner. Et stort møterom i sammenheng med loungearealet har en foldedør som kan åpnes helt opp. Foldeveggen og gardinene gir dette store arealet en fleksibilitet og mulighet for flerbruk og sambruk, alt etter hva man har behov for. Dette store arealet er en fin plass for arrangementer, og resepsjonen er tegnet slik at denne også kan brukes som en bar!

Veggfargene hos Kvale er langt ifra tilfeldig, det ble utviklet en splittkomplementær fargepalett som fungerer som et bakteppe for flere flotte kunstverk. Paletten jobber på lag med betongen på gulvet, de naturfargede himlingsplatene i treullsement, og naturen på utsiden av bygget som også blir en naturlig del av fargepaletten. Det er innslag av blått mot fasaden, komplementert med jordfarger i røde og gule toner i resten av lokalet.

Bilde fra fabrikken til Måndalen, der alle møblene til Kvale ble produsert.

På dette prosjektet har vi samarbeidet tett med Måndalen, lokale møbelsnekkere fra Møre og Romsdal. Vi har tegnet all innredning, og de har bygget alle møtebord, arbeidsbord, bokhyller, garderoben, kjøkkenet og resepsjonen. Det er brukt mye vill eik i natur- og pigmentert i en mørkere brun overflate på inventaret. Naturlige materialer som stein og treverk er hovedmaterialene i interiøret, for å vare i lang tid fremover.

Dette prosjektet vil bli oppdatert med flere bilder i løpet av våren.

Info

Kontaktperson
Elin Gulbrandsen
Interiørarkitekt MA
Team
Ine Abelsnes Stokka, Martine Sæther Nilsen
Bildekreditering
Kyrre Sundal
Miljøambisjoner
Dokumenter
Dokumenter

Kvale Advokatfirma

Kvale passer godt inn som leietager hos Pir da de ønsket seg et industrielt, samtidig elegant og tidløst design for sine nye kontorlokaler. De vil inspirere og ønske ansatte og sine kunder varmt velkommen. En lav resepsjon med et stort loungeareal i front er med på å gjøre nettopp dette. På den ene siden av loungearealet finner du en stor peis, og på den andre siden nydelig utsikt over fjord og fjell.

Tema:
Kontor, Næring
Sted
Ålesund
Areal:
800 m²
Status:
Ferdigstilt
Material:
Oppdragsgiver:
Kvale Advokatfirma
Samarbeidspartner:

I tillegg til store fellesarealer er lokalene til Kvale innredet med et kontorlandskap, en del enkeltkontorer som gir rom for konfidensielt arbeid, møterom i ulik størrelse som tilbyr en kombinasjon av loungemøblering og møtebord. Det er mange glassvegger i etasjen for å slippe lyset inn i senter av bygget. Lyse semitransparente gardiner i alle møterom sørger for muligheten til å skjerme seg under møter.

Info

Kontaktperson
Elin Gulbrandsen
Interiørarkitekt MA
Team
Ine Abelsnes Stokka, Martine Sæther Nilsen
Miljøambisjoner

Kvale Advokatfirma

Kvale passer godt inn som leietager hos Pir da de ønsket seg et industrielt, samtidig elegant og tidløst design for sine nye kontorlokaler. De vil inspirere og ønske ansatte og sine kunder varmt velkommen. En lav resepsjon med et stort loungeareal i front er med på å gjøre nettopp dette. På den ene siden av loungearealet finner du en stor peis, og på den andre siden nydelig utsikt over fjord og fjell.

Peisen gir en lun og trivelig atmosfære i loungen. Den øvre delen er dekket med røde fliser fra Mutina, og en brun steinplate svever over gulvet under ildstedet. Fargene er hentet fra paletten til bygget. Den brune steinen fra Sirevåg i Norge kler inn både peisen, resepsjonsdisken, og kjøkkenet. Dette for å knytte interiørelementene i fellesarealene sammen. Kjøkkensonen som er innredet med en uformell kafémøblering og to store bokhyller kan skjermes ytterligere fra resepsjonen med store gardiner. Et stort møterom i sammenheng med loungearealet har en foldedør som kan åpnes helt opp. Foldeveggen og gardinene gir dette store arealet en fleksibilitet og mulighet for flerbruk og sambruk, alt etter hva man har behov for. Dette store arealet er en fin plass for arrangementer, og resepsjonen er tegnet slik at denne også kan brukes som en bar!

I tillegg til store fellesarealer er lokalene til Kvale innredet med et kontorlandskap, en del enkeltkontorer som gir rom for konfidensielt arbeid, møterom i ulik størrelse som tilbyr en kombinasjon av loungemøblering og møtebord. Det er mange glassvegger i etasjen for å slippe lyset inn i senter av bygget. Lyse semitransparente gardiner i alle møterom sørger for muligheten til å skjerme seg under møter.

Veggfargene hos Kvale er langt ifra tilfeldig, det ble utviklet en splittkomplementær fargepalett som fungerer som et bakteppe for flere flotte kunstverk. Paletten jobber på lag med betongen på gulvet, de naturfargede himlingsplatene i treullsement, og naturen på utsiden av bygget som også blir en naturlig del av fargepaletten. Det er innslag av blått mot fasaden, komplementert med jordfarger i røde og gule toner i resten av lokalet.

Info

Prosjektleder
Elin Gulbrandsen
Interiørarkitekt MA
Team:
Ine Abelsnes Stokka, Martine Sæther Nilsen
Miljøambisjoner:
Dokumenter
Tema:
Bolig
Urbanisme, by- og stedsutvikling, sentrumsfortetting
Kultur
Næring og industri
Næring og industri
Sted:
Ålesund
Areal:
800 m²
Status:
Ferdigstilt
Oppdragsgiver:
Kvale Advokatfirma
Material:
Samarbeidspartner:
Next
Previous
No items found.

Kvale Advokatfirma

Kvale passer godt inn som leietager hos Pir da de ønsket seg et industrielt, samtidig elegant og tidløst design for sine nye kontorlokaler. De vil inspirere og ønske ansatte og sine kunder varmt velkommen. En lav resepsjon med et stort loungeareal i front er med på å gjøre nettopp dette. På den ene siden av loungearealet finner du en stor peis, og på den andre siden nydelig utsikt over fjord og fjell.

Sted:
Ålesund
Areal
800 m²
Status:
Ferdigstilt
Oppdragsgiver:
Kvale Advokatfirma
Material:

Kvale Advokatfirma

Kvale passer godt inn som leietager hos Pir da de ønsket seg et industrielt, samtidig elegant og tidløst design for sine nye kontorlokaler. De vil inspirere og ønske ansatte og sine kunder varmt velkommen. En lav resepsjon med et stort loungeareal i front er med på å gjøre nettopp dette. På den ene siden av loungearealet finner du en stor peis, og på den andre siden nydelig utsikt over fjord og fjell.

Peisen gir en lun og trivelig atmosfære i loungen. Den øvre delen er dekket med røde fliser fra Mutina, og en brun steinplate svever over gulvet under ildstedet. Fargene er hentet fra paletten til bygget. Den brune steinen fra Sirevåg i Norge kler inn både peisen, resepsjonsdisken, og kjøkkenet. Dette for å knytte interiørelementene i fellesarealene sammen. Kjøkkensonen som er innredet med en uformell kafémøblering og to store bokhyller kan skjermes ytterligere fra resepsjonen med store gardiner. Et stort møterom i sammenheng med loungearealet har en foldedør som kan åpnes helt opp. Foldeveggen og gardinene gir dette store arealet en fleksibilitet og mulighet for flerbruk og sambruk, alt etter hva man har behov for. Dette store arealet er en fin plass for arrangementer, og resepsjonen er tegnet slik at denne også kan brukes som en bar!

I tillegg til store fellesarealer er lokalene til Kvale innredet med et kontorlandskap, en del enkeltkontorer som gir rom for konfidensielt arbeid, møterom i ulik størrelse som tilbyr en kombinasjon av loungemøblering og møtebord. Det er mange glassvegger i etasjen for å slippe lyset inn i senter av bygget. Lyse semitransparente gardiner i alle møterom sørger for muligheten til å skjerme seg under møter.

Veggfargene hos Kvale er langt ifra tilfeldig, det ble utviklet en splittkomplementær fargepalett som fungerer som et bakteppe for flere flotte kunstverk. Paletten jobber på lag med betongen på gulvet, de naturfargede himlingsplatene i treullsement, og naturen på utsiden av bygget som også blir en naturlig del av fargepaletten. Det er innslag av blått mot fasaden, komplementert med jordfarger i røde og gule toner i resten av lokalet.

Bilde fra fabrikken til Måndalen, der alle møblene til Kvale ble produsert.

På dette prosjektet har vi samarbeidet tett med Måndalen, lokale møbelsnekkere fra Møre og Romsdal. Vi har tegnet all innredning, og de har bygget alle møtebord, arbeidsbord, bokhyller, garderoben, kjøkkenet og resepsjonen. Det er brukt mye vill eik i natur- og pigmentert i en mørkere brun overflate på inventaret. Naturlige materialer som stein og treverk er hovedmaterialene i interiøret, for å vare i lang tid fremover.

Dette prosjektet vil bli oppdatert med flere bilder i løpet av våren.

Info

Kontaktperson:
Elin Gulbrandsen
Interiørarkitekt MA
Team:
Ine Abelsnes Stokka, Martine Sæther Nilsen
Miljøambisjoner:
Dokumenter
Dokumentnavn explain to you mistaken
Tema:
Næring og industri
Kontor
Næring
Sted:
Ålesund
Areal:
800 m²
Status:
Ferdigstilt
Oppdragsgiver:
Kvale Advokatfirma
Material
Bildekredittering:
Kyrre Sundal
Samarbeidspartner: