Vender tilbake til Mad

15.3.2021

I fjor tok Erlend Bolstad turen ut fra Mad arkitekter for å lufte hodet litt. Nå returnerer han til Mad-familien, som han var en del av i en årrekke. – Ofte må man få ting litt på avstand for å se hva man har, sier Bolstad.

– Det er lov å ta seg en runder undt kvartalet og lufte seg litt for så å vende tilbake. Det bidrar til å styrke troen på at vi har et godt arbeidsmiljø i Mad, sier arkitekt, partner og daglig leder Tordur Bryngeirsson i Mad arkitekter Bergen, som nå kan ønske sin tidligere kollega Erlend Bolstad velkommen tilbake.

 

Bolstad jobbet i Mad i fem og et halvt år før han i fjor tok turen til Vill for å prøve nye jaktmarker. Her har han jobbet med blant annet Dokken, Nesttun og flere prosjekter på Karmøy, men når pappapermen med datteren Ylva (7 mnd.) er over i august, vender han «hjem igjen» til Mad. 

 

–Jeg har hatt et veldig fint år hos Vill med mange spennende prosjekter, men jeg har savnet Mad-familien og fellesskapet der. Det er en fantastisk arbeidsplass, og det er et enormt potensial i å være så mange dyktige folk samlet på ett sted. Jeg ser frem til å jobbe med gode prosjekter, spennende kunder og å løse fremtidens utfordringer sammen med gamle kjente, sier Bolstad, som også er full av lovord om kollegene i Vill.

 

– Vi har fortsatt en veldig god relasjon, og jeg håper våre veier krysses igjen i fremtiden sier Bolstad.

Blant landets fremste

Bryngeirsson i Mad legger ikke skjul på at Erlend har vært savnet, og omtaler ham som en av landets fremste på konseptutvikling og kreativitet. 

 

–Han er en helt unik konseptutvikler. Da Erlend forsvant mistet vi noe, og det var ikke lett å erstatte ham, så det at han kommer tilbake er en stor glede, sier Bryngeirsson. 

 

–Erlend er ekstremt god på det han driver med. Han er en positiv og fin fyr, som vi er veldig glade i, og vi ønsker ham velkommen tilbake med åpne armer. 

 

Bolstad selv gleder seg til å fortsette der han slapp i fjor. 

 

–Flere av prosjektene som jeg har vært med på i Mad tidligere skal nå inn i en ny fase, og det ser jeg frem til å ta fatt på. Jeg regner Mad-gjengen som en del av familien, og jeg er veldig glad i alle sammen. De har et bredt spekter av personligheter og kompetanse, som fungerer godt sammen, sier Bolstad.

 

–Det er først når man ikke står midt oppi det og får tid til å tenke litt at man ser verdien i det man har vært med på å skape. Det er utrolig raust at Mad er et sted hvor det er lov å ta seg en tur ut og lufte hodet, for så å få lov til å komme tilbake, legger han til. 

Tordur Bryngeirsson

Arkitekt, partner og daglig leder Mad arkitekter Bergen

tb@mad.no
+47 402 45 498

Siste nyheter

Generell
Jobbmuligheter
Prosjektforespørsel
Presse