Sterkt år for Sane

11.11.2019

Selskapet som eies av Mad AS, ble etablert for kun et år siden og har allerede rukket å ferdigstille et prosjekt og har flere pågående. Interiørarkitekt MNIL Myrna Becker leder satsningen og har nylig ansatt to nye profiler i selskapet.

Interiørarkitektkontoret Sane har en unik tilnærming til interiør og bærekraft. På under et år kan kontoret skryte av å ha flere aktive prosjekter i ulik størrelse i hele landet.

– Vi er veldig fornøyd med de gode tilbakemeldingene Sane har fått i flere bransjer. Vi anser det som en bekreftelse på at vi truffet et behov med vår tilnærming. Dette skaper høy aktivitet, noe som gir oss anledning til å styre selskapet videre i ønsket retning. En avgjørende faktor for å være konkurransedyktig, er faglig sterke ansatte. De to nye medarbeiderne som skal være med å utvikle Sane til å bli det ledende interiørarkitektkontoret i Norge, er Ine Abelsnes Stokka og Sunniva Haugen Breidvik.

Stokka er utdannet interiørarkitekt i Irland og har flere års erfaring fra Romlaboratoriet.

Breidvik er nyutdannet innen interiørarkitektur fra Kunst- og Designhøgskolen i Bergen. Breidvik er også aktiv som interiørkritiker i Arkitektur N, og vant Anne Alnæs-prisen for masterprosjektet sitt.

– I Sane har vi et sterkt engasjement for faget og vi er opptatte av hvordan vi kan påvirke samfunnet vi lever i. For at dette skal være mulig er vi avhengige av å ansette de beste hodene med de samme verdiene. Sane tenker fremtidsrettet og alltid med mennesket og bærekraft som omdreiningspunkt. Det er en stor fordel at vi er et datterselskap av Mad AS, som bringer problematikken knyttet til bærekraft i søkelyset. Vi er glade for at Stokka og Breidvik nå skal være med på denne reisen.

Om Sane
Sane er et datterselskap av Mad AS, som ble etablert i oktober 2018. Selskapet holder til i Nydalen i Oslo og har nå fem ansatte. Sane har nettopp levert sitt første prosjekt for Forskningsparken. Selskapet har en rekke aktive prosjekter i blant annet Oslo, Ålesund og Stavanger for oppdragsgivere som Pir Cowork, Sola kommune og Seabrokers Eiendom.

Myrna Becker

Daglig leder i Sane AS

mb@sane.no
+47 480 95 853

Siste nyheter

Generell
Jobbmuligheter
Prosjektforespørsel
Presse