På Gasellelisten

2.11.2018

Mad Bergen har etter kort tid vist gode resultater og er nå på Vestlandets Gaselleliste.

–  Hvis jeg skal prøve å forklare hvordan vi har kommet hit, så er det to faktorer jeg vil peke på. Det ene er samarbeid og at vi gjør alle de vi jobber med så gode som mulig og det at hvert prosjekt er det beste vi har levert. Og, nesten selvfølgelig vil jeg si, at god arkitektur gir god økonomi for alle parter, sier daglig leder og partner Tordur Bryngeirsson i Mad Bergen.

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med Bisnode credit. Å bli Gaselle betyr at man er blant Norges raskest voksende bedrifter. Det kåres en vinner nasjonalt og i alle landets fylker. Mad Bergen ble sjette beste Gasellebedrift i Hordaland.

Bryngeirsson peker også på at de har fått veldig gode tilbakemeldinger fra både kunder og det offentlige på hvordan de jobber og leverer.

–   Vi har en annen samarbeidsform enn det som kanskje er vanlig. Vi er opptatt av godt samarbeid og gjensidig tillit til våre samarbeidsparter. Et eksempel er vårt prosjekt Liaparken i Åsane som er et eksempel til etterfølgelse.

Har du noen tips til andre som jager vekst?

– Lage gode forbilder innen arkitektur, sier han og ler. Det er det det dreier seg om. Og så er det jo slik at ingen prosjekt blir til uten et godt samspill.

Siste nyheter

Generell
Jobbmuligheter
Prosjektforespørsel
Presse