Nå er jeg mer positiv

14.3.2019

MIPIM Er en eiendomsmesse som arrangeres i Cannes i Frankrike hvert år. Messen samler over 20 000 deltagere fra hele verden og er ledende i bransjen.

Konsernsjef i Mad Nicolai Riise diskuterer eiendomsbransjens ansvar for å gjøre verden til et bedre sted med tidligere leder for FNs miljøprogram og assisterende generalsekretær i FN Erik Solheim.

– Solheims budskap er krystallklart. Vi har all grunn til å være mer positive og at vi lever i en verden som er i stadig bedring, sier Riise.

CANNES:– Etter å ha snakket med Erik Solheim er jeg mer positivt til at det faktisk går an å endre verden og at vi er på rett spor, sier Riise.

Det var under Veidekkes store frokostmøte for norsk eiendomsbransje på MIPIM i Cannes at Solheim og Riise traff hverandre. Der fikk Madsjefen også fortalt Solheim om at han nå skal bygge verdens første bygning av bygningsavfall.

– Jeg må innrømme at jeg egentlig har vært negativ til hvordan det står til med miljøet, men etter å ha truffet Solheim, må jeg si at jeg nå er positiv. Han heiet virkelig frem næringslivet og de mulighetene vi faktisk har og den innsatsen vi gjør. Han har jo nesten blitt en slags kapitalist, sier Riise med et smil.

Under Veidekkes frokostmøte var det en tydelig engasjert og oppdatert Solheim som fikk med seg store deler av norsk eiendomsbransje. Budskapet var at de måtte bruke de mulighetene som lå i både teknologi og penger.

– Nå har jeg bare lyst til å jobbe hardere, avslutter Riise.

Siste nyheter

Generell
Jobbmuligheter
Prosjektforespørsel
Presse