Mads første i Trondheim

27.3.2019

Gjennombrudd: Det er en viktig tomt med en sentral plassering i Trondheim. Prosjektet vi tegner henvender seg til både brukere og byen. Vi er glade over å endelig bygge i Trøndelag, sier Elverum.

Med det nye prosjektet i Holtermanns veg utvider trønderne sentrum. Trøndelag har ventet lenge på et storslagent prosjekt fra Mad. Det har vært verdt ventetiden. De nye byggene i Holtermanns veg er en del av Trondheim sentrum sin utvidelse mot syd.

Den unike tomten, med kort avstand til blant annet NTNU, Nidelva og St. Olavs hospital er i dag et av byens viktigste satsingsområder. Mad sitt første prosjekt i byen vil bli en tydelig oppgradering av området med fokus på økt bykvalitet.

Bygget, som BREEAM sertifiseres, vil huse Skatteetaten og andre offentlige instanser. Det er vektlagt synlighet og utadrettet virksomhet første etasje. Det publikumsrettede servicetorget for Skatteetaten skal fremstå som et inviterende rom.

– Det styrende i dette prosjektet har vært en god stedsforståelse. Byggene er med på å omgjøre Holtermanns veg til en attraktiv bygate, og prosjektet skal gi noe til området og menneskene som bor i nærheten, sier prosjektansvarlig og partner Trond Elverum.

Unik fasade: Kontrasten på materialene gir variasjon i bybildet.

Den L-formede bygningen kommer til å sette standarden for videreutviklingen av området og er planlagt med høy presisjon og fokus på det unike.

Bygget har to typer fasader. Mot gatesiden er utformingen mer formell og rolig. Den har en mørk farge der kledningen er formet i et flettverksmønster. Mot gårdsromsiden har fasaden gulleloksert aluminiumsfarge med en friere og uformell utforming, forklarer Elverum.

Deler av interiøret vil også få den samme gullfargede kledningen kombinert med trefinerte vegger. Gårdsrommet er offentlig tilgjengelig.

Prosjektet er nå under bygging og den offisielle åpningen er planlagt til begynnelsen av 2020. Byggherre er Entra og Veidekke er totalentreprenør.

Siste nyheter

Generell
Jobbmuligheter
Prosjektforespørsel
Presse