Mad henter tidligere Dark-topp

30.10.2023

– Jeg har alltid vært litt avstandsforelsket i Mad, sier Arne Reisegg Myklestad, som nå trer inn i ledergruppen for å styrke selskapet ytterligere.

Mad arkitekter har ansatt Arne Reisegg Myklestad (41). Myklestad kommer fra stillingen som daglig leder i Dark, hvor han har arbeidet med blant annet strategi og ledelse, profesjonalisering av kontraktforståelse og store byutviklingsprosjekter.

– Alle vet at det er røffe tider i bransjen, og nettopp derfor oppruster vi. Vi tror at Arnes kreativitet og faglige kompetanse, kombinert med hans naturlige evne til å bygge gode relasjoner, vil være et stort pluss for Mad, sier konsernleder Nicolai Riise.

– Ansettelsen av Arne spiller dessuten godt opp mot resultatet av kundeundersøkelsen vi gjennomførte før sommeren. Vi gleder oss over å se at våre kunder fortsatt er fornøyde med oss, men man skal aldri ta et godt forhold for gitt. Arne er blant landets beste til å få kundene til å føle seg sett og hørt, og vi tror han vil styrke vår posisjon i markedet som en attraktiv samarbeidspartner, legger Riise til.

Fra forelskelse til fast forhold

Arne Reisegg Myklestad er utdannet arkitekt fra København, og har en master i arkitekturteori fra London Met. Når han tar fatt på sin nye jobb i Mad i januar, skal han være med og definere sin egen rolle, og bidra til å bygge selskapet videre for fremtiden.

– Jeg har alltid vært litt avstandsforelsket i Mad. Mad er et kontor som gjennomfører ting og ikke bare snakker om det, enten det er banebrytende prosjekter som KA13 eller selskapets egen bar og café, byMad. Mad tar faget på alvor, samtidig som de viser et sosialt ansvar for sine ansatte. Jeg opplever også at de er opptatte av kunnskapsdeling og fremsnakk, og alltid har noe positivt å si om andre og om bransjen, sier Myklestad.

Nå ser han frem til å bli kjent med nye prosjekter, kolleger og Mad-metoden.

– Det er viktig å være åpen og interessert i måten andre jobber på, og jeg gleder meg til å lære mest mulig og å få jobbe med nye, flinke folk. Jeg håper å krysspollinere noe av det jeg kan med det Mad kan, slik at jeg kan bruke min tidligere erfaring til å jobbe videre med Mads visjoner, legger han til.

Siste nyheter

Generell
Jobbmuligheter
Prosjektforespørsel
Presse