Mad etablerer interørarkitektkontor

20.12.2018

Mad arkitekter fortsetter å utvide konsernet. Siste knoppskyting er Sane, et nytt interiørarkitektkontor. Mad har hentet den kjente interiørarkitekten Myrna Becker til å lede satsingen.

I vår overrasket Mad hele bransjen med å starte et kommunikasjonsbyrå for eiendom, Mad Communication. Den neste satsingen er altså på interiørarkitektur.

– Vi ønsker å hjelpe kundene med alle sider av eiendomsutvikling. Da er det naturlig å satse på interiørarkitektur. Vi er strålende fornøyd med at vi har fått en av de beste i bransjen til å bygge dette opp. Myrna er allerede i gang, og på jakt etter dyktige interiørarkitekter og spennende kunder, sier konsernsjef Nicolai Riise i Mad.

Myrna Becker jobbet tidligere i Asplan Viak, og er utdannet interiørarkitekt fra Kunsthøgskolen i Bergen. Hun har en lang merittliste og har jobbet med alle disipliner innenfor faget.

– Med satsing også på interiørarkitektur blir Mad et enda mer komplett arkitekturmiljø. Jeg gleder meg til å jobbe med Mads prosjekter, men også fortsatt samarbeide med andre arkitekter. Nå skal vi finne kloke og selvstendige hoder som kan være med på å bygge opp og forme dette til et kontor med engasjement, høy kompetanse og glede, sier daglig leder Myrna Becker i Sane.

«Vi har planer om flere nyetableringer»

Nicolai Riise, Konsernsjef i Mad

Mad-konsernet består nå av seks selskaper; Tre arkitektselskap i Oslo, Bergen og Stavanger, samt Mad Global, Mad Communication og Sane.

Kontaktpersoner:
Konsernsjef i Mad, Nicolai Riise – tlf. 917 13 909, epost nr@mad.no
Daglig leder i Sane, Myrna Becker – tlf. 480 95 853, epost mb@mad.no

Mad-konsernet består av seks selskaper: Mad Oslo, Mad Bergen, Mad Stavanger, Mad Global, Mad Communication og Sane. Selskapet har til sammen 74 ansatte og omsatte i 2017 for 64 millioner kroner. Mad har vunnet en rekke priser for sine innovative løsninger.

Siste nyheter

Generell
Jobbmuligheter
Prosjektforespørsel
Presse