Kontakt

Strategisk rådgivning og innholdsproduksjon som gir den rette stemmen.

Bli kjent med oss

Nina Kristin Amdahl
Seniorrådgiver & partner
Oslo

Nina er partner i Mad og seniorrådgiver i Mad Communication. Hun har mer enn 20 års bred kommunikasjonsfaglig erfaring, hvorav 10 år som kommunikasjonssjef i Rambøll. Hun har jobbet med blant annet merkevarebygging, synlighet, omdømme, PR og myndighetskontakt i hele sin karriere. Før Nina startet i Mad Communication drev hun sitt eget kommunikasjonsbyrå hvor hun blant annet jobbet med prosjektkommunikasjon for bygg og eiendomsbransjen. Hun har også vært kommunikasjonsansvarlig i NHO og kommunikasjonsrådgiver ved Handelshøyskolen BI.

Victoria Bryde
Seniorrådgiver & redaksjonell leder
Oslo

Victoria har nesten 20 års erfaring som journalist, programleder og innholdsprodusent. Hun har jobbet for flere av landets største mediehus, deriblant P4, Aller og TV2. De siste årene har hun jobbet som redaktør i kommersielle redaksjoner, blant annet med B2B- og B2C-kommunikasjon for store aktører innen næringseiendom, boligutvikling og kjøpesenterdrift.

Terje Gulbrandsen
Seniorrådgiver, partner & daglig leder
Oslo

Terje er partner i Mad og daglig leder i Mad Communication. Han er tidligere kommunikasjonssjef i Citycon Norway (tidligere Sektor Gruppen), der han har jobbet med kriseberedskap, PR, myndighetskontakt og kommunikasjon i utviklingsprosjekter. Før Citycon jobbet Terje i seks år som rådgiver og partner i PRoperatørene, der han hadde flere kunder innen eiendomsbransjen. Han har også bakgrunn som informasjonssjef for ICA i Norge. Terje har i sine stillinger fungert som talsperson og har jobbet med norsk presse i over 20 år.

Sten Edvard Eriksen
Visuell Innholdsprodusent
Oslo