Kontakt

Strategisk rådgivning og innholdsproduksjon som gir den rette stemmen.

Bli kjent med oss

Victoria Bryde
Kommunikasjonsrådgiver
Oslo

Vi ansetter!
Kommunikasjonsrådgiver digital
Oslo

Victoria er kommunikasjonsrådgiver i Mad Communication. Hun har nesten 20 års erfaring som journalist, programleder og produsent fra flere av landets største mediehus. De siste fem årene har hun jobbet som redaktør i kommersielle redaksjoner, hvor hun blant annet har arbeidet med B2B- og B2C-kommunikasjon for store aktører innen næringseiendom, boligutvikling og kjøpesenterdrift.

Nina Kristin Amdahl
Senior rådgiver og partner
Oslo

Nina er partner i Mad og seniorrådgiver i Mad Communication. Hun har mer enn 20 års bred kommunikasjonsfaglig erfaring, hvorav 10 år som kommunikasjonssjef i Rambøll. Hun har jobbet med blant annet merkevarebygging, synlighet, omdømme, PR og myndighetskontakt i hele sin karriere. Før Nina startet i Mad Communication drev hun sitt eget kommunikasjonsbyrå hvor hun blant annet jobbet med prosjektkommunikasjon for bygg og eiendomsbransjen. Hun har også vært kommunikasjonsansvarlig i NHO og kommunikasjonsrådgiver ved Handelshøyskolen BI.

Terje Gulbrandsen
Senior rådgiver, partner & daglig leder
Oslo

Terje er partner i Mad og daglig leder i Mad Communication. Han er tidligere kommunikasjonssjef i Citycon Norway (tidligere Sektor Gruppen), der han har jobbet med kriseberedskap, PR, myndighetskontakt og kommunikasjon i utviklingsprosjekter. Før Citycon jobbet Terje i seks år som rådgiver og partner i PRoperatørene, der han hadde flere kunder innen eiendomsbransjen. Han har også bakgrunn som informasjonssjef for ICA i Norge. Terje har i sine stillinger fungert som talsperson og har jobbet med norsk presse i over 20 år.