Er du vår nye praktikant i Bergen?

Mad designer morgendagens forbilder. I januar, kan du bli med på reisen. Vi ser etter den neste praktikanten til kontoret i Bergen.

Mad har vokst fra å være et arkitektkontor i Oslo til å bli et konsern med aktivitet i hele Norge og innen en rekke fagområder. I dag har konsernet over 70 ansatte fordelt på syv selskaper i tre norske byer. Den sterke veksten resulterte i etableringen av Mad Bergen i 2013. Kontoret er nå et av de mest respekterte i regionen og vokser i rekordfart. De 19 ansatte arbeider med et bredt spekter av prosjekter i ulike skalaer. I Mad tegner arkitektene fremtidens byutviklingsprosjekter, fremtidsrettede bolig-, kultur- og kontorbygg. Bærekraft og nysgjerrighet står alltid til grunn.

Dette er en unik mulighet for ambisiøse og talentfulle individer. Som praktikant i Mad får du muligheten til å jobbe med spennende prosjekter i et fremoverlent og internasjonalt team. Sammen med arkitekter skal du blant annet lage forrykende visualiseringer med vekt på kunstnerisk stil og høy kvalitet. Det er en fordel med erfaring innen modellering, modellbygging og rendering. Du burde også ha evnen til å formidle sterke visuelle ferdigheter med oppmerksomhet på detaljer og sammensetning. Videre kreves det dyptgående kunnskap om minst en eller flere av følgende programvarer:

– 3DS Max / Sketchup / Archicad / Rhino
– Vray / Mental Ray / Maxwell Render / Vue
– Adobe CS (Photoshop, Illustrator, InDesign)

Stillingen blir lønnet i henhold til Mads lønnsnorm for praktikanter og du må forplikte deg til minst 6 måneder. Søkere med tidligere erfaring vil bli prioritert, men talent kommer alltid først. Vi gleder oss til å få deg med på laget!

Send oss en søknad, CV og A4-portefølje (maks. 10 MB) eller lenker til digitalportefølje til:

Erlend Andreassen Bolstad, partner i Mad Bergen
eb@mad.no med referanse «praktikant Mad Bergen 2019»
frist: 18. januar 2019